Výzva na predkladanie žiadostí: Program fellowQUTE je otvorený!

S radosťou oznamujeme, že program fellowQUTE je teraz oficiálne otvorený na predkladanie žiadostí! Táto výzva predstavuje významný krok k jednému z hlavných cieľov nášho projektu: zriadiť medzinárodné školiace centrum pre kvantové technológie v strednej a východnej Európe.

Program fellowQUTE je navrhnutý tak, aby podporoval vedeckú výmenu, zlepšoval spoluprácu a poskytoval konkurencieschopné postdoktorandské štipendiá v oblasti kvantových technológií. Prostredníctvom tejto iniciatívy chceme vytvoriť dynamickú komunitu výskumníkov a inovátorov, ktorí budú posúvať pokrok v oblasti kvantovej vedy.

Kľúčové body:

  • Cieľová skupina: Výskumníci v kariérnej fáze R2 (Uznaní výskumníci) a R3 (Skúsení výskumníci) so špecializáciou na kvantové technológie.
  • Podpora pre hostiteľské organizácie: Finančná podpora pre partnerov QUTE.sk, ktorí zamestnávajú postdoktorandských výskumníkov.
  • Flexibilné zameranie výskumu: Aj keď je program zladený s hlavnými aktivitami projektu, vítané sú aj žiadosti z príbuzných oblastí výskumu.

R2 – R3

do 4800 EUR (super hrubá)

12 – 36 mesiacov

s možnosťou predĺženia

Tento program štipendií je súčasťou našej dlhodobej vízie vybudovať silnú sieť odborníkov na kvantové technológie v regióne. Poskytovaním týchto štipendií chceme podporiť výmenu poznatkov, stimulovať inovácie a zlepšiť medzinárodnú spoluprácu v oblasti kvantového výskumu.

Pre podrobné informácie o oprávnenosti, požiadavkách na prihlášky a termínoch navštívte našu webovú stránku alebo nás kontaktujte priamo. Nezmeškajte príležitosť zapojiť sa do špičkovej iniciatívy v oblasti kvantových technológií!


Chcete posunúť svoj výskum na vyššiu úroveň? Pošlite svoju prihlášku na adresu application@qute.sk do termínu 4. októbra 2024. Tešíme sa na prijatie talentovaných výskumníkov do programu fellowQUTE a na príspevok k budúcnosti kvantových technológií.